Interieurbouw

Interieurbouw op maat voor uw bedrijf of huis?

De vraag die we hier in de titel stellen heeft natuurlijk een heel logisch antwoord. Ja, een interieur moet op maat zijn. Elke ruimte beschikt over specifieke eigenschappen die een eigen ontwerp, interieurbouw en interieurvormgeving verdienen.

Zowel voor een interieur renovatie als voor een inrichting die vanaf nul wordt uitgewerkt, kunnen wij u helpen. Geef ons vier muren met de ramen erin en we gaan graag voor u aan de slag met alle binnenafwerking. Zowel voor kantoorinrichting als de inrichting van winkels en huizen.

Meubels op maat voor uw interieurvormgeving

In onze eigen schrijnwerkerij in Temse hebben we de nodige machines ter beschikking om al uw wensen naar meubilair toe in detail uit te voeren. Meubels op maat zijn dan ook onze specialiteit. Het grote voordeel aan maatmeubilair is dat u niet alleen de vormgeving bepaalt, maar ook de praktische kant. Meubelen op maat laten u toe om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Geen verloren hoekjes die alleen maar stof vangen of buitensporig grote rekken en kasten. U krijgt de meubelstukken die in harmonie staan met de kamer en met uw noden. 

Een vrijblijvend gesprek om ervoor te zorgen dat uw kantoorinterieur, winkelinrichting of woning indruk maakt? Neem dan gerust contact op.

Bekijk zeker ook enkele voorbeelden van onze realisaties hieronder:

Kantoor Gent
voorbeeld renovatie badkamer
renovatie eetkamer
Parkwind- keukenrenovatie
totaalrenovatie
Vital - renovatie inkomhal
Vital - renovatie inkomhal
Olympus -kantoorrenovatie

Over Elemekaniek

Elemekaniek staat al bijna veertig jaar garant als de betrouwbare partner voor totaalrenovaties.  Kantoren, winkels, woningen: al uw verbouwingprojecten zijn bij ons in goede handen.

 

 

 

meer

Contact

Elemekaniek coördinatiewerken BVBA
Duitslandstraat 7
9140 Temse
België

+32 3 771 91 48

info@elemekaniek.be

contact