Tapijt en parket

Tapijt of parket als vloerbedekking?

Elke ruimte vraagt een aangepaste vloerbedekking - een belangrijke stap bij de renovatie en inrichting van elk kantoor of huis. Het correct plaatsen van vloerbekleding is een kunst: daarom hebben we bij Elemekaniek experts in huis voor elk type vloerbekleding en omgeving.

Parket en tapijt zijn bijvoorbeeld twee specifieke opties die een professionele plaatsing vragen. Voor plaatsing van parket en tapijt in Temse, Sint-Niklaas en omgeving kunt u rekenen op onze professionals.

Vloerbedekking kiezen: parket vs. tapijt

Een vloerbedekking die past bij de ruimte: dat is de kunst. Zo creëert parket bijvoorbeeld een huiselijke sfeer, terwijl het in kantoren net voor een strak accent zorgt. Kiezen voor tapijt (tegels of voltapijt) staat dan weer voor duurzaamheid. Dat laatste is zo belangrijk, dat we ook gaan voor het 'cradle-to-cradle'-principe, samen met fabrikant en expert Desso.

Een vrijblijvend gesprek om de keuze eenvoudiger te maken? Neem dan gerust contact op.

Gent Zuiderpoort
Gent Zuiderpoort

Over Elemekaniek

Elemekaniek staat al bijna veertig jaar garant als de betrouwbare partner voor totaalrenovaties.  Kantoren, winkels, woningen: al uw verbouwingprojecten zijn bij ons in goede handen.

 

 

 

meer

Contact

Elemekaniek coördinatiewerken BVBA
Duitslandstraat 7
9140 Temse
België

+32 3 771 91 48

info@elemekaniek.be

contact