Totaalrenovatie

Uw aannemer voor totaalrenovatie in Temse en verder in Oost-Vlaanderen

Als totaalaannemer verbouwen we bij Elemekaniek zowel kantoren, winkelruimtes als privéwoningen, dat doen we in regio Temse en Sint-Niklaas, maar ook verder Oost-Vlaanderen hebben wij heel wat referenties.
Totaalrenovatie is een vak apart: een strakke coördinatie en werken die elkaar naadloos opvolgen, zodat een project op tijd en tot in het laatste detail wordt afgewerkt.

Renovatie van kantoren

Het renoveren van kantoorgebouwen is een kernactiviteit van Elemekaniek. Wij beschikken over ruime ervaring in renovaties bij bedrijven. Zo werkten wij al bij talloze KMO's in de regio Temse, Sint-Niklaas en de omliggende gemeenten. Maar ook verder in Oost-Vlaanderen en zelfs daarbuiten. Wij waren bijvoorbeeld ook betrokken bij de renovatie van het complex Zuiderpoort in Gent en bij Planet II in Zaventem. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties om meer projecten te ontdekken.

Vernieuwen van winkelpanden

Mensen hebben vandaag steeds grotere verwachtingen van winkels. Een winkelpand moet een inspirerende omgeving zijn die klanten echt aanspreekt om ernaartoe te gaan. Door die evolutie is winkelinrichting dan ook uitgegroeid tot een vak apart. Elemekaniek richt zich daar ook specifiek op. Wij werkten reeds samen met gerenommeerde interieurvormgevers en interieurarchitecten in de wijde regio. Een van de resultaten is het project Colette Concept Store in Belsele. Neem gerust een kijkje.

Uw totaalrenovatie is in goede handen

We zijn ijzersterk in renovatie vanwege vier belangrijke redenen:

  • Secuur, geschoold personeel. Onze vakmannen weten wat ze doen.
  • Materiaalkennis. Wanneer, hoe en wat? Onze experts kennen alle materialen door en door.
  • Budgetbewustzijn. Elk project heeft z'n eigen noden en budget, en daar gaan we enorm efficiënt mee aan de slag.
  • Voortdurende zorg voor de klant. Zo beperken we maximaal alle mogelijke geluids- en stofoverlast: ideaal voor iedereen.

Kortom, wij garanderen u een totaaloplossing op maat

Een vrijblijvend gesprek om uw totaalrenovatie in goede banen te leiden? Neem dan gerust contact op.

Totaalrenovatie van kantoorgebouw.
Twin House - renoveren van kantoorgebouw
Zuiderpoort Gent - renovatie van gebouwen
Zuiderpoort Gent - totaalrenovatie
Zuiderpoort Gent - totaalrenovatie van gebouwen

Over Elemekaniek

Elemekaniek staat al bijna veertig jaar garant als de betrouwbare partner voor totaalrenovaties.  Kantoren, winkels, woningen: al uw verbouwingprojecten zijn bij ons in goede handen.

 

 

 

meer

Contact

Elemekaniek coördinatiewerken BVBA
Duitslandstraat 7
9140 Temse
België

+32 3 771 91 48

info@elemekaniek.be

contact