Schilderwerken

Schilderwerken in de regio Temse en Sint-Niklaas? Wij zijn uw schilder

Schilderen op maat, met het juiste advies en een perfecte service: daar staan we voor bij Elemekaniek. Onze schilders geven altijd de perfecte invulling aan uw wensen én beschikken over jarenlange ervaring. Zo kunt u met een gerust hart uw schilderwerken aan ons toevertrouwen.

Wij doen schilderwerken voor ieder project. Zowel in kantoren als winkels en particuliere woningen leveren wij graag een professionele schilder die het decoratiewerk tot een goed einde brengt voor u.

Het belang van kleur bij schilderen

Kleuren geven identiteit aan ruimtes. De juiste kleur zorgt meteen voor de juiste sfeer.

Zo kiest u voor keukens, woon- en eetkamers best warme kleuren: ze zullen zorgen voor een comfortabel gevoel. Koele kleuren zijn dan weer rustgevend en kalmerend: ze werken goed in slaap- en badkamers. Het spel tussen koel en warm is van belang voor grote én kleine ruimtes.

Graag professioneel kleuradvies? Doe dan beroep op onze kleurenconsulente. Zij peilt naar uw persoonlijke voorkeuren en houdt rekening met de ruimtes, stijl van het huis, lichtinval, enz. Zo kiest u samen het kleurenpalet en de materialen die uw huis doen schitteren en uw kantoor de juiste uitstraling geven.

Een vrijblijvend gesprek om het kleurenpalet te bepalen of om uw schilderwerken verder te plannen? Neem dan gerust contact op.

Colette Concept Store

Over Elemekaniek

Elemekaniek staat al bijna veertig jaar garant als de betrouwbare partner voor totaalrenovaties.  Kantoren, winkels, woningen: al uw verbouwingprojecten zijn bij ons in goede handen.

 

 

 

meer

Contact

Elemekaniek coördinatiewerken BVBA
Duitslandstraat 7
9140 Temse
België

+32 3 771 91 48

info@elemekaniek.be

contact